Shows
Eindelijk... Bart presteert !
Eindelijk... Bart presteert !
In Barts absurd-humoristische universum zoeken de personages uit hoe ze hun plaats in de wereld kunnen veroveren. Geloof, hoop en ja zelfs liefde - of is het net de afwezigheid ervan ? - lijken een rol te spelen in hun prestatiedrang. Maar is nutteloosheid anderzijds wel zo nutteloos als algemeen wordt aangenomen? Voor de eerste keer krijgt Bart live muzikale ondersteuning in een langere show. Met MARC GAIJ erbij op de scène ademt de voorstellling extra sfeer. Voor de coaching van het geheel tekende Luc Frans.
de Bart Van Bilzen expres
de Bart Van Bilzen expres
Bart stoomt door op nieuw humoristisch materieel. Een korte show met wisselende, nieuwe teksten die in ongeveer een half uur voorbij dendert. Al dan niet op gang getrokken door een kort muzikaal voorprogramma.
Liefde in Tijden van Varkensgriep
Liefde in Tijden van Varkensgriep
Gedaan met het gezeik over pietluttigheden. Bart snijdt de grote thema’s aan: liefde en varkensgriep. In een met humor en tragiek doorspekte show voert Bart verschillende personages op die elk op hun manier met de liefde worstelen. Een bij voorbaat verloren strijd helaas.
Roem en Glorie  (Waarom is Bart nog niet beroemd ?)
Roem en Glorie (Waarom is Bart nog niet beroemd ?)
In een optreden van een klein uur probeert Bart te doorgronden waarom het hem tot nog toe niet heeft meegezeten in zijn niet aflatende ijver om naam en faam te verwerven. Overal en telkens kreeg hij een nul op het rekest. Maar Bart zou Bart niet zijn, als hij de moed zo maar opgaf.